Frank Blom | Directeur

Frank & Desirée

Geen baas boven, maar teamplayer tussen, is zijn motto. Frank helpt zelf graag een handje mee. Met de groei van zijn bedrijf, is de invulling van zijn werkzaamheden veranderd. Het liefste werkt hij een groot deel van de dag buiten, naast zijn jongens. Helaas heeft groei tot gevolg dat ook het papierwerk groeit. Veel tijd besteedt hij dus ook achter zijn bureau én tekentafel: de plek waar het allemaal begonnen is. Creatief zijn is nog steeds zijn grootste uitdaging. Tuinen ontwerpen en aanleggen die de wensen en ideeën van de klant weerspiegelen. Daartoe blijft hij kijken en luisteren naar de trends in de markt. Wat is nieuw en “hot”, maar wel toegepast op wat haalbaar is qua plek en budget. Frank vindt zijn vak nog steeds het mooiste vak dat er bestaat. Enthousiast kan hij iedereen daarover vertellen. Elke tuin blijft een uitdaging voor hem en dat al 30 jaar! Specialisatie: ras-optimist en alleskunner. Binnen of buiten, hij zet er altijd zijn schouders onder.

 

 

 


Marc Bakker | Bedrijfsleider

Marc Bakker

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: Marc Bakker begint in augustus aan zijn nieuwe baan als bedrijfsleider bij Frank Blom Hoveniers.

Marc is geen onbekende in de hovenierswereld en zijn achtergrond en loopbaan hebben opvallend veel overeenkomsten met die van Frank. Vanaf jonge leeftijd is Marc al geïnteresseerd in alles wat met groen te maken heeft. Hij start zijn carrière bij van Haneghem Tuin en Landschap in Heiloo, waar hij zich opwerkt tot leidinggevende. Hierna maakt hij de overstap naar Groenmeesters in Heerhugowaard.
Beide bedrijven hebben veel bijgedragen aan zijn ontwikkeling. Marc wil dan ook niet onbenoemd laten dat hij zeer dankbaar is voor de kansen die hij bij zijn vorige werkgevers heeft gekregen. Zijn ambitie reikt echter verder dan de tot nu toe bekleedde functies en hij ziet een mooie kans in de functie van bedrijfsleider bij Frank Blom Hoveniers.

Binnenkort stelt Marc zichzelf graag aan u voor op Social Media en op onze website. Door zijn expertise, persoonlijkheid en innemende karakter weten wij zeker dat Marc een goede match zal zijn binnen ons team en clientèle. Met het oog op de toekomst vormt Marc een mooie aanvulling op Team Frank Blom Hoveniers.

 


Kantoormotor:

Desirée , Sabine &  Lieke

Desirée & Sabine

Sabine Schravemade | Management Assistent én commerciële duizendpoot

Sabine ondersteunt Frank bij het uiteenzetten van voorstellen en offertes, maar houdt zich ook bezig met diverse administratieve en commerciële werkzaamheden. Een warm contact met onze klanten is waar zij voor gaat en ook het onderhouden van het sociale netwerk gaat haar makkelijk af. Ook weet zij als geen ander onze Facebook pagina levend te houden met prachtige foto’s op locatie, mooie verhalen en waardevolle reviews. Dankzij Sabine blijft onze website ook helemaal up to date.

 

 

           

Lieke van de Kreeke

Lieke van de Kreeke | administratief

Lieke ondersteunt Sabine en Desirée met diverse kantoorwerkzaamheden – met name administratief. Zij staat onze klanten te woord en zorgt dat alle onderhoudskaarten up to date zijn. Een fijne en gezellig aanvulling in het team!

 

 

 

 

 


Desirée Blom | directie, financieel, P&O en marketing

Desiree

Desirée Blom

Duizendpoot die zaken en medewerkers met elkaar verbindt. Heeft vanaf de start van het bedrijf samen met man Frank en het team het bedrijf zien groeien tot wat het nu is: een fijn bedrijf om in te werken en deel van uit te maken. Heeft meer met tekst dan met cijfertjes ondanks dat ze zelf de financiële administratie doet. Vraagbaak voor het personeel. Reclame uitingen, advertenties, personeelszaken, debiteurenbeheer zijn zaken die allemaal tot haar portefeuille behoren. Nieuwsgierig en geïnteresseerd staat ze met humor in het leven en tolt met enige regelmaat bruisend van ideeën door kantoor.

 

 

 

 


De hoveniers van Frank Blom

Het Team bestaat uit mannen en vrouwen variërend van 18 tot 46 jaar. Allen opgeleid in deze branche, vol passie werkzaam in het team en ieder heeft zijn/haar specialisme.

VAST TEAM

  • Herman – Vakbekwaam hovenier | voorman aanleg – bouwen/bestraten/beschoeiing/grondverzet – gladheidsbestrijding – certificaat VOL VCA* – 25 jaar in dienst!!
  • Rob – Vakbekwaam hovenier | specialisme in onderhoud in de breedste zin van het woord – certificaat VOL VCA – Verkeersregelaar
  • Jan – Vakbekwaam hovenier | onderhoud – maaien – groot onderhoud – plantkennis – certificaat VCA
  • Lianne – Vakbekwaam hovenier | zeer grote plantenkennis – beplantingsplannen – onderhoud – certificaat VCA
  • Robin – Vakbekwaam hovenier | onderhoud – bouwen/bestraten – bomen/zagen
  • Ingmar – Vakbekwaam hovenier | onderhoud -maaien – groot onderhoud – bestraten/bouwen – certificaat VCA

IN OPLEIDING

  • Sander – Clusius – stage BBL

INHUUR/ZZP

  • Frank – 3e jaar bij ons team – onderhoud – maaien – bosmaaien
  • Rinus – 2e jaar bij ons team – onderhoud – maaien – bosmaaien
  • Ingmar H. – 1e jaar bij ons team – diverse werkzaamheden onderhoud + aanleg + BHV
  • Daphne – 1e jaar bij ons team – diverse werkzaamheden onderhoud

* VOL-VCA geeft aan dat men kennis heeft over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, kennis van VCA-bedrijfscertificering, het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolbox vergaderingen.

Wij maken geregeld gebruik van de diensten van ZZP-ers en ook daar hebben wij vaste contacten voor. Dit zijn bedrijven waar wij met zeer grote regelmaat mee samenwerken en die op de hoogte zijn van onze wijze van dienstverlening en bedrijfsvoering. Mensen waar wij op kunnen bouwen!


Hier een aantal van onze collega’s – niet iedereen staat op de foto 😉

Frank Blom Hoveniers

Frank Blom Hoveniers

Frank Blom Hoveniers

 

 

 

 

 

 


STAGE? 

Op zoek naar een leuk en goed stage-adres? Wij zetten – als Erkend Leerbedrijf – onze deuren graag open voor de hoveniers van de toekomst.

Stuur je CV -samen met je motivatie (waarom zou je bij ons stage willen lopen en wat heb jij ons te bieden als stagiair(e)?) naar  en je hoort of wij een plekje voor je hebben.


Onze partners:

Hier een greep uit onze partners – partijen waar wij veelvuldig én graag mee samenwerken.

Landschapsarchitect

IDlight

Verlichting voor binnen en buiten

Tuin- en Sierbestratingsmaterialen

 

Burman Sierbestrating | Heerhugowaard