frankendesiree-1

Frank Blom:
directeur

Geen baas boven, maar teamplayer tussen, is zijn motto. Frank helpt zelf graag een handje mee. Met de groei van zijn bedrijf, is de invulling van zijn werkzaamheden veranderd. Het liefste werkt hij een groot deel van de dag buiten, naast zijn jongens. Helaas heeft groei tot gevolg dat ook het papierwerk groeit. Veel tijd besteedt hij dus ook achter zijn bureau én tekentafel: de plek waar het allemaal begonnen is. Creatief zijn is nog steeds zijn grootste uitdaging. Tuinen ontwerpen en aanleggen die de wensen en ideeën van de klant weerspiegelen. Daartoe blijft hij kijken en luisteren naar de trends in de markt. Wat is nieuw en “hot”, maar wel toegepast op wat haalbaar is qua plek en budget. Frank vindt zijn vak nog steeds het mooiste vak dat er bestaat. Enthousiast kan hij iedereen daarover vertellen. Elke tuin blijft een uitdaging voor hem en dat al 30 jaar! Specialisatie: ras-optimist en alleskunner. Binnen of buiten, hij zet er altijd zijn schouders onder.


Bedrijfsleider

Nicolai Smakman

Samen met zijn vrouw Maaike heeft hij 2 dochters, Lisa en July en woont in Zuid Scharwoude.

Is graag buiten en kan erg genieten van de natuur. In zijn vrije tijd loopt hij daarom hard in bijvoorbeeld Schoorl. Ook af en toe in het weekend een ultratrail van meer dan 42KM – daar schrikt hij ook niet van terug!

Na zijn hoveniersopleiding is hij begonnen als zelfstandig hovenier. Na 8 jaar en uiteindelijk 2 top collega’s in dienst was hij toe aan een nieuwe uitdaging.
Afgelopen anderhalf jaar is hij als projectleider in het ‘Groot Groen’ werkzaam geweest en heeft daar veel geleerd. Maar wat ik ook heb geleerd is dat mijn hart toch echt ligt bij het mensen laten genieten van een mooie tuin! 🌳🌷🎋

Het beste in mensen naar boven halen en samen mooi werk leveren past hem goed en daarom zij wij erg enthousiast dat hij voor Frank Blom aan het werk gaat als bedrijfsleider.

 


Kantoormotor:

Desirée & Sabine

Desirée & Sabine

Sabine Schravemade

 

Sabine Schravemade – Management Assistent én commerciële duizendpoot

Sabine ondersteunt Frank bij het uiteenzetten van voorstellen en offertes, maar houdt zich ook bezig met diverse administratieve en commerciële werkzaamheden. Een warm contact met onze klanten is waar zij voor gaat en ook het onderhouden van het sociale netwerk gaat haar makkelijk af. Ook weet zij als geen ander onze Facebook pagina levend te houden met prachtige foto’s op locatie, mooie verhalen en waardevolle reviews. Dankzij Sabine blijft onze website ook helemaal up to date.


Desirée Blom:
directie | financieel, p&o en marketing

Desiree

Duizendpoot die zaken en medewerkers met elkaar verbindt. Heeft vanaf de start van het bedrijf samen met man Frank en het team het bedrijf zien groeien tot wat het nu is: een fijn bedrijf om in te werken en deel van uit te maken. Heeft meer met tekst dan met cijfertjes ondanks dat ze zelf de financiële administratie doet. Vraagbaak voor het personeel. Reclame uitingen, advertenties, personeelszaken, debiteurenbeheer zijn zaken die allemaal tot haar portefeuille behoren. Nieuwsgierig en geïnteresseerd staat ze met humor in het leven en tolt met enige regelmaat bruisend van ideeën door kantoor.


De hoveniers van Frank Blom

Het Team bestaat uit mannen en vrouwen variërend van 18 tot 46 jaar. Allen opgeleid in deze branche, vol passie werkzaam in het team en ieder heeft zijn/haar specialisme.

  • Herman – voorman aanleg – bouwen/bestraten/beschoeiing/grondverzet – gladheidsbestrijding – certificaat VOL VCA* – 25 jaar in dienst!!
  • Rob – specialisme in onderhoud in de breedste zin van het woord – certificaat VOL VCA – Verkeersregelaar
  • Luuk – ondersteunend in aanleg en specialisme in  onderhoud – Verkeersregelaar – certificaat VCA
  • Jan – onderhoud – maaien groot onderhoud – plantkennis – certificaat VCA
  • Daan – vakbekwaam hovenier voor aanleg en onderhoud in tuinen – certificaat VCA
  • Lianne – zeer grote plantenkennis – beplantingsplannen – onderhoud – certificaat VCA
  • Mike – aankomende hovenier – leergierig
  • Ingmar – hovenier in opleiding – laatste jaar Nivo 3
  • Ian – management opleiding – stagiaire
  • Mathijs – hovenier in opleiding – stagiaire

* VOL-VCA geeft aan dat men kennis heeft over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, kennis van VCA-bedrijfscertificering, het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolbox vergaderingen.

Nu maken wij uiteraard geregeld gebruik van de diensten van ZZP-ers en ook daar hebben wij vaste contacten voor. Dit zijn bedrijven waar wij met zeer grote regelmaat mee samenwerken en die op de hoogte zijn van onze wijze van dienstverlening en bedrijfsvoering. Mensen waar wij op kunnen bouwen!

STAGE? Ook wij zetten onze deuren open voor de hoveniers van de toekomst. Stuur je CV -samen met je motivatie (waarom zou je bij ons stage willen lopen en wat heb jij ons te bieden als stagiair(e)?) naar info@frankblomhoveniers.nl en je hoort of wij een plekje voor je hebben.


Hier een aantal van onze collega’s – niet iedereen staat op de foto 😉

Frank Blom Hoveniers

Frank Blom Hoveniers

Frank Blom hoveniers

Frank Blom hoveniers

Frank Blom Hoveniers

Frank Blom Hoveniers

 

 

 

 

 


Onze partners:

Hier een greep uit onze partners – partijen waar wij veelvuldig én graag mee samenwerken.

Landschapsarchitect

IDlight

Verlichting voor binnen en buiten

Tuin- en Sierbestratingsmaterialen