Onderhoudsteam zoekt Teamplayers

Steeds meer klanten weten hun weg te vinden naar het team van Frank Blom Hoveniers – en geef ze eens ongelijk. Waar gaan meer dan 25 jaar ervaring, vakmanschap, specialisme, korte communicatielijnen en een fijne bedrijfscultuur nog Hand-in-Hand? De vraag naar onze diensten neemt toe!

Reden om uit te breiden met een compleet nieuw team 

Heb jij ervaring in het groen, enthousiasme voor tuinonderhoud en de juiste teamspirit – dan ontmoeten wij jou graag !

Voel jij er wel wat voor om te werken in een bedrijf waar kennis en kunde met elkaar delen in het DNA van het bedrijf gebakken zit? Wil je wat leren van jouw collega’s of (beter) kan jij jouw collega’s nog wat leren? Heb je zin in structuur, een ontspannen werksfeer met fijne collega’s van alle leeftijden – dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij  ons krijg je alle kansen om jezelf  te ontplooien en misschien  nog wel  wat bij te leren.

Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vinden wij de mens achter de collega minstens zo belangrijk. Zo sluiten we de week regelmatig af met een gezellige VRIJMIBO, organiseren we leerzame toolbox meetings, organiseren wij een zomer-bbq en een sfeervolle kerstafsluiting aan het einde van het jaar.

Ben jij die mooie aanvulling op ons team? 

Alles valt of staat met jouw eerste indruk van ons bedrijf. Voor die eerste indruk kom je eerst een kop koffie met ons drinken: om kennis te maken en de sfeer op te snuiven.

Hebben we een date? Reageren kan als volgt:

Mail: | Telefoon: 0226-344446 (vraag naar Marc)

Zien we je binnenkort? Wij kunnen niet wachten en kijken uit naar je komst!

 

Stagiaire BOL of BBL 

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van een hoveniersbedrijf waar jij met veel aandacht en begeleiding wordt opgeleid tot (aankomend) hovenier?

Reageer dan snel op deze oproep! Wij zijn nog op zoek naar stagiaires van de hoveniersopleiding, die wij dit schooljaar (nog) enthousiaster kunnen maken voor het vak. Leuk om je binnenkort te ontmoeten. Wij blijven ook gewoon geopend tijdens de zomervakantie, dus je kunt ons altijd bereiken.

Reageren kan door een mail te sturen naar  of te bellen met ons op telefoonnummer 0226-344446. En natuurlijk neem je een kijkje op onze website, voor de eerste indruk van ons team. Hopelijk zien we elkaar snel! Wij kijken er alvast naar uit.

Mail | Telefoon: 0226-344446 (vraag naar Marc)