Tuin – rondom water – inclusief veranda | Langedijk

Hier een prachtig voorbeeld van een tuin aan het water (bijna rondom) met toepassingen waarmee met iedereen rekening is gehouden.

De trampoline een prominente plek in de tuin, zodat men vanaf twee kanten contact heeft met de kinderen. Het staptegels in het gazon geven een ruim beeld en de kinderen kunnen ‘hink – stap – sprong’ naar de veranda. Deze mooie – uitΒ  Douglas hout opgebouwde veranda is door ons geplaatst en is zo een gezellige plek aan het water – met erbij een vlonder waar de boot aan kan liggen, maar ook met voldoende plaats voor een relaxstoel.

De bebouwing links was al aanwezig – betreft hier een gezellige keuken. Dat maakt het vertoeven in deze veranda nog fijner, want alles is in de buurt πŸ˜‰

Verlichting is hier ook van groot belang geweest. Spots bij de solitaire beplanting en in de veranda geeft bij de avond een mooie sfeer – ook vanuit huis gezien een mooie aanblik.

Beplanting is middels een beplantingsplan aan de klanten voorgelegd. Het is vaak lastig om op een perceel van deze formaat je voor te stellen hoe de tuin er qua invulling uit gaat zien en een beplantingsplan is dan een uitkomst. Plantnamen en de locaties geven een goed beeld en op deze wijze wordt alles dan ook netjes aangeplant.

Share